Mitt första inlägg

Jahaja, här kommer då mitt första blogginlägg här... För det första måste jag ju tacka Kim som så snällt hjälpte mig (och övertalade mig) att skaffa en blogg. Det är ju hon som har gjort designen och hon kommer även få fortsätta hjälpa till med det :)
Idag har det varit en dag med fantastiskt fint väder. På förmiddagen på jobbet kom en man och visade lite olika spel och leksaker och vi köpte några. Allt går så himla snabbt bara när de ska visa så man får knappt en syl i vädret förrän han är klar med sin demonstration.
Nu på kvällen har jag tillsammans med några av mina kollegor varit med i blodomloppet. Vi gick 5 km och sen hade vi picknick, riktigt trevligt och dessutom härligt väder!
Ser fram emot morgondagen när min lillebror tar studenten. Då kanske det kommer upp lite foton här också, man vet ju aldrig...

Vilken ära!

Tjenare tjenare på er allesammans!

Nu är det så att vår kära Madde har bestämt sig för att börja blogga och det tycker vi är extremt roligt, inte sant? Tummen upp för det i alla fall!

Mycket mer än så finns det ingen ork till att skriva för tillfället. Måste bara säga en sak innan jag pyser vidare. Det är verkligen en ära att få skriva det första inlägget i bloggen.

Men tack för mig, och kika gärna in hos mig också: rundaan.blogg.se =)

RSS 2.0