brrr

- 13 grader idag på morgonen... Usch och fy och blä vad kallt.

Krok i håret...

Idag hade jag flätat håret och när jag kom till jobbet så frågade en treårig tjej mig vad jag hade i håret. Och då sa jag: ja vad har jag gjort? Då svarade hon: du har en krok i håret. Haha hon är för härlig. Håret hade lockat sig lite längst ner vid slutet av flätan och det var det hon menade :)
Annars så har vi varit på parkväll ikväll. Vi fick jättegod mat och så tittade vi på film: Fireproof.
Imorrn är det snöskoterns dag här...

Lambada!

Idag har jag minsann dansat lambada ;) Riktigt skoj var det! Jag går på zumba och idag fick vi dansa lite lambada där. Det trodde ni inte va?! Vi fick även prova på samba men det var mycket svårare. Men hon lovade att vi skulle klara av det vid jul ungefär så då är det ju "bara" 2 månader kvar...

Annars idag så har jag ju såklart jobbat. Idag är det ju FN-dagen och vi uppmärksammade det genom att vara tillsammans med hela förskolan och skolan och sjunga lite och läsa lite från barnkonventionen.

På lördag är det Nallens dag och vi firade den idag. Barnen fick ha med sig en nalle eller ett annat gosedjur och berätta om. Så tittade vi på film: Bamse i trollskogen och käkade popcorn :)

Vilken dag!

Först en toppendag på jobbet, även om tiden gick rätt sakta. Sen hem och greja lite och så tillbaka till jobbet igen för kvällsmöte. Suck! Kan man tänka och det gjorde såklart jag med. Men vi började med att äta tillsammans och så pratade vi en massa sen. Efter det hem och så innebandy på det och superkul var det idag! Vi var 10 st idag så vi körde ett lite högre tempo än förut. Ser fram emot nästa gång. Men först finns det ju en massa annat skoj som händer den här veckan och som jag ser fram emot. :)

Du är en bra ny fröken...

Du är en bra ny fröken! Så sa ett barn till mig idag på jobbet. Det kändes ju fantastisk bra måste jag säga. :) Verkligen kul att höra!

Glömde skriva om gårdagen förresten att vi fick lite pryst kött i helgen. Haha vad är det kanske i undrar. Eller så kanske alla i hela världen vet vad det är utom jag... Jag frågade henne som vi fick det av. Och om du inte vet så får du väl googla eller nåt ;)

Idag har jag i alla fall hunnit med mycket. Först jobba, sen körövning och sen zumba. Ingen innebandy idag i alla fall för jag orkade inte göra en grej till. Så nu har jag duschat och sitter och slappar i soffan :) Det är nice!

trött, tröttare, tröttast

Det är jag idag det. Men jag vet inte ens varför för jag har sovit tillräckligt. Men men... snart dags att åka till jobbet så då piggar man väl på sig lite kanske.

Vilken bra dag!

Söndag = oftast en härlig dag. Idag var vi först på möte, sen greja lite och så mat hemma hos Barbro, trevligt och gott! Sen planeringsmöte hemma hos oss för att komma med något förslag angående musiklivet i församlingen. Nu ska vi lämna över det till pastorn :) Känns bra!
Mer än så orkar jag inte skriva idag! Tjipp och hej!

Snus

Idag har det varit alldeles underbart väder här. Lite snö på marken, några få minusgrader och så strålande sol från en blå himmel. Fantastiskt vackert ute då!
Idag när jag handlade på ICA var det en liten kille som var där och handlade med sin familj som stod före mig i kassan. När jag skulle börja packa i mina grejer i kassen hjälpte han sin pappa att packa i deras grejer i deras kassar. Så plötsligt lägger han ner en snusdosa i min kasse. Haha jag bara skrattade! Jag tackade honom, men sa att nästa gång kunde han lägga ner lite godis och så gav jag tillbaka snusdosan till hans pappa. Hans pappa bara skrattade.
Har tittat på finalen i Körslaget idag också. Putte vann och det var kul!
Nu kikar jag lite på Polisskolan. Jag gillar verkligen de filmerna! :) De har verkligen lyckas få fram roliga karaktärer.

Fredag igen!

Snabbt tiden går igen.
Idag på jobbet fick vi massage! Så himla skönt! Hon som masserade oss var superbra på att massera, ser redan fram emot nästa gång hon kommer... Och så var det såklart fredagsfika igen och idag var det en mängd småkakor att välja mellan, gott!
På eftermiddagen var det så få barn kvar så jag frågade om de ville se på film. Vi tittade på Tummelisa, på VHS! Haha det ni? Modernt va? Lite ovant att man måste spola tillbaka filmen innan man skulle se den (för det var såklart inte gjort) ojoj, det där var man ju van vid förut. Undrar hur det kommer se ut i framtiden...
Sen efter jobbet så var vi till Hotell Toppen och åt grillbuffé. Mums! Det var jättegott! Även denna vecka var vi där tillsammans med Rebecca och Lars, men jag läste på hennes blogg att de nog inte skulle dit på minst en månad, vi får väl se hur det blir med det.

Hurra hurra hurra hurra!

Idag har jag pratat med min fina brorson. Han fyller fyra år idag!!
Han fick en leksaksskoter från mig och jag tror han blev jätteglad. Det var så roligt att prata med honom, men jag hörde att han var supertrött. Jag ska ringa nån dag när han är lite piggare tror jag.
 
Här är han i alla fall:
 
 
 

Det har snöat!

Ja såhär såg det ut här ikväll innan det blev mörkt. Och mer snö ska det komma imorrn sägs det. Men vi får se.
Hade gympa på jobbet idag med några barn och det gick superbra. Det blev till och med bättre än jag planerat och då känns det ju toppen. Jag avslutade med att fråga barnen om de hade lärt sig något och alla sa någonting så det kändes ju bra såklart.
Sen var jag på cellgrupp och så spelade jag innebandy, bra kväll också med andra ord. Nu blir det sova :)

En rätt vanlig dag men ändå inte

Tiden gick rätt snabbt på jobbet idag.
Efter det hem och planera morgondagen lite då jag ska ha gymnastik med barnen, det ser jag verkligen fram emot och jag tror jag har gjort en ganska bra planering :) Men det visar sig imorrn. Helst skulle jag vilja köra lite miniröris med dem, men jag har ingen sån skiva så då blir det ju svårt. Kanske ska köpa en sån nån gång...
Sen var jag iväg på altövning så jag lär mig altstämmorna nån gång... Jag tror att det gick ganska bra, det känns i alla fall mycket bättre, men vi får se hur mycket jag kommer ihåg nästa vecka ;)
Efter det var jag iväg och spelade lite innebandy, var rätt kul, men inte jättekul idag.
Nu slappning i soffan innan det är dags att sova. Ska bli intressant att se morgondagen. SMHI har gått ut med en klass 1-varning för att det ska snöa massor här imorrn, men vi får se. Hm... jag kanske borde ställa in min cykel i förrådet imorrn innan jag åker till jobbet. Är kanske lite dumt att ha den ute om det ska komma massor med snö. Får se om jag kommer ihåg det imorrn för nu orkar jag inte gå ut :)

Snö!

Idag har det snöat lite, men det har inte blivit vitt på marken. Men snart kanske, vi får se. Enligt SMHI-appen ska det snöa på tisdag, men det kanske hinder ändra sig. Skönt i alla fall att vinterdäcken är monterade, då slipper jag oroa mig för det. Då är det bara att tuta och köra!
Var på möte idag i Barsele, sen hem och greja lite medans Marcus mekade (idag igen) och så kom Barbro hit och åt mat, jag hade gjort ugnsfalukorv (blev jättegott) och så hemmagjort potatismos (mums). Sen var vi på möte angående musiken i kyrkan och så körövning på det. Intensiv söndag kan man säga, men helt ok dag! Just det, jag var ju förbi hos Rebecca och spelade en bana på Mario också. Så himla roligt spel, jag har svårt att ledsna på det. Men skulle jag ha det hemma kanske jag skulle ledsna så det är väl lika bra att jag inte har det...

VIlken överraskning

Idag hade Marcus familj en överraskning åt oss. Det var en förlovningsmiddag hemma hos deras mamma. De hade gjort jättegoda pajer, en jättegod sallad och fixat bröd och dricka. Och vi hade inte anat någonting. Haha Marcus hade underställ på sig, snyggt! Vi fick en blomma av dem och så pengar från Marcus mamma. De är verkligen jättesnälla! Och vi blev överraskade kan man säga! Så de lyckades helt!
Innan dess så bytte jag till vinterdäck på bilen och bytte en lampa till baklysena. Det lät som att det gick jättesnabbt, men det tog lång tid för jag rengjorde fälgar och så, de var jättesmutsiga. Jag har aldrig ens tänkt på att man ska göra rent sånt, men nu vet jag väl det... Jag har ju alltid haft gamla skruttbilar förut så då tänker man ju inte på att göra sånt...
Vilken bra dag det har varit!!

Mmmm

...fredagsfikat idag var rulltårta med grädde och mandarinklyftor att ha på. Plus att hon hade köpt lite godis. Mums! Gott gott! Vi fick även besök idag från hon som skulle vara förskolechef, men som är sjukskriven nu. Hon verkar vara riktigt tuff, jag blev impad!
Sen hem efter jobbet och då drog vi iväg och åt tacobuffé på after work på Hotellet m Rebecca och Lars, nice!
Efter det var vi bara hemma och hade lite eget fredagsmys och kollade på tv. Sen gick vi över en snabbis till Marcus mamma, men vi blev kvar rätt länge.
Nu ser jag fram emot att sova och att inte behöva ställa väckarklockan till imorrn = en av de härligaste sakerna med lördagar. Men imorrn har jag tänkt att det står däckbyte på schemat, men vi får se...

Äntligen!

Nu är det fredag! Ska snart iväg till jobbet, men ville bara skriva att det är så skönt att det är freeeeeeeeeeeeedag! Inte för att jag ska göra nåt speciellt, men nu ligger hela helgen framför och väntar på en. Det ska jag njuta av idag. + att det är fredagsfika på jobbet förstås :)

lat kanske

I morse började jag jobba halv sju. Jag tittade ut genom fönstret och såg att det var lite frost på rutan på bilen. Men inte orkade jag skrapa det heller. Jag gick ut och startade bilen och satte på värmen på rutorna och så gick det finfint att använda vindrutetorkarna för att få bort det :) Ska bli skönt när jag får motorvärmare och kupefläkt på bilen :)
Idag efter jobbet så var jag till verksta´n och beställde tid för service och så beställde jag även delar till motorvärmare osv. Så nästa vecka har jag tid. Det verkar gå snabbt och det är skönt :)
Sen var jag hos Rebecca och såg att Pauline och lärt sig krypa och så spelade vi lite Mario...
Har hunnit med en hel del annat med, men nu ska jag titta på Revenge på 3:an. Är ju inte så mkt för det här med hämnd, men jag har fastnat lite på det där programmet tack vare en kompis ;)

Norrlandsbakterier

Jag verkar inte klara av de här norrlandsbakterierna som finns här eller vad man ska kalla det. I alla fall så känns det som att jag är sjuk stup i kvarten och det är inte ett dugg kul. Men men, jag kanske vänjer mig om en sisådär 100 år eller nåt. Vi får väl se.
Idag har jag i alla fall kunnat jobba igen. Sen kom jag hem och då hade Marcus lagat mat :) Han är snäll han! Efter det drog vi iväg på buggkurs. Det var andra gången ikväll och det var kul. Idag fick vi lära oss en snurr också och det gick bra!
Nu sitter jag och slötittar på tv och Marcus är iväg och spelar lite innebandy. Så fort jag är bra i halsen ska jag också göra det, men jag får väl vänta tills nästa vecka i alla fall...

jamensådär...

...då är jag hemma igen från lägret. Det var första gången jag bott på hotell på läger, men jag måste erkänna att det kan jag nog vänja mig vid... Fint rum m dusch och toa på, tillgång till jacuzzi och bastu, riktigt god mat. Sen massor med kul människor, bra möten, + allt annat som hör läger till. Är otroligt trött idag bara och har så ont i halsen och huvudet. Blir till att lägga sig tidigt idag så jag orkar jobba imorrn.
Schlaf gut!

Intensiv dag...

... den började med fotografering på förskolan. Det är alltid intensivt och det är så skönt när det är över... Men jag hoppas det blev bra bilder. Barnen var i alla fall jätteduktiga!
Sen bakade en av mina kollegor kanlebullar som vi åt till mellanmål. Kanelbullens dag ju...
Och så hem och äta pannkakor som Marcus gjort, mums! Iväg på buggkurs och nu håller jag på att baka kladdkaka till mina kollegor, hoppas det blir gott!

Oktober nu!

Jahaja då var vi redan inne i oktober. Idag har jag varit på en nätverksdag i Lycksele. Jag har väl försökt att vara tyst det mesta av dagen eftersom jag knappt har någon röst, men jag måste säga att det är bra svårt. Och väldigt tråkigt dessutom när man träffar massor med nya människor. Jaja...
Dagen var i alla fall bra och intressant och det var kul att få åka på den. Den avslutades i bilfärden hem med att en person skulle lära mig lite uttryck på norrländska. Haha det roliga var bara att de andra i bilen (norrlänningar) inte verkade kunna dem heller. Sen så var uttrycken inte direkt rumsrena så min motivaiton till att lära mig dem var ungefär noll. Men hon är rolig hon min kollgea :)
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och lääääääsa riktigt länge innan jag somnar. Måste försöka somna i tid ikväll för jag ska börja jobba kl 06.00... Jag kommer vara tröttare än tröttast!

RSS 2.0