Intensiv dag!

Ojoj, idag har jag hunnit med massor kan man säga!
Först i morse så var jag till Gimo och köpte lite fler flyttkartonger, det är ju svårt att veta hur många man behöver...
Sen efter det så var jag in på Arbetsförmedlingen... Jag har aldrig skrivit in mig där. De hade bara en person som jobbade så det tog ju för det första en evighet att få hjälp. Men det fanns ju trevliga människor där att prata med så det var ju bara att hålla lite låda... De som jag pratade med hade varit arbetslösa ganska länge så jag måste säga att jag är lyckligt lottad som aldrig har behövt gå arbetslös (förutom nu då, men jag hoppas ju att jag ska få ett jobb snart). Ja när jag väl fick hjälp så sa hon att jag kunde skriva in mig själv hemma som arbetslös, men se det gick inte, det hade jag provat. Så hon skulle hjälpa mig genom att visa hur jag skulle göra, men det fungerade inte heller (haha) så hon fick skriva in mig. Fint, för då fick jag hjälp med allt jag behövde och behövde inte göra något själv.
Jaja när det väl var klart så stack jag in på ICA och handlade lite mat och fixade lunch till mig och Widde, det blev spaghetti och köttfärssås. Det är så himla gott! Mums!
Sen har jag grejat och förberett lite hemma och packat några fler saker, men också slappat lite.

Efter jobbet sen så kom lillebror och mamma och så åkte vi in till sopstationen i Uppsala och slängde en hel släpkärra full med saker hemifrån dem. Haha inte släpkärran såklart, men grejerna... Sen till en moster på lite fika så att jag fick träffa henne innan jag flyttar.
Hem till mig igen och lasta in min säng som skulle hem till mamma. Ojoj vad effektiv jag har varit idag.
Jag måste säga att det börjar bli lite tomt i min lägenhet nu när sängen är borta. Tur att jag har en bäddsoffa, så nu ska jag sova där resten av tiden jag bor här = 4 nätter till. Tiden har gått så snabbt, men jag njuter av mina sista dagar här hemma och försöker passa på att träffa lite folk. På onsdag kommer det hit några så ska vi tillsammans packa ner köksgrejerna. Skönt att få hjälp med det, för det tar ju lite tid att packa in glas osv i papper... Jag har köpt lite papperstallrikar och sånt så att jag kan använda det sista två dagarna.

Nu ska jag packa in en tavla lite fint och så fortsätta spela lite gitarr. Måste passa på medans jag fortfarande kan göra det utan att störa nån. Sen har jag ju Marcus att ta hänsyn till :P

Midsommar och sista helgen hemma innan jag flyttar

Halloj halloj!

Nu är midsommarhelgen snart över då. I fredags, på midsommarafton var jag iväg och grillade med en massa trevliga människor. Jag hade nog tjockaste köttbiten av alla och den tog låååååååång tid att grilla. Men men, gott var det. Sen fanns det sill och sånt om man ville ha, men det gillar ju inte jag... Men det är ju bra för de andra för då kan de äta mer :)

Idag har jag varit på sista gudstjänsten hemma innan jag flyttar. Sen på serveringen efteråt så tog Lasse upp mig på lilla scenen och så sa han massor av fina ord. Jag tycker verkligen inte om att gå fram sådär och jag blev alldeles jätteröd i ansiktet... Blä! Men men, lite kul var det ju samtidigt ska jag erkänna.

Sen nu på eftermiddagen har vi varit ut till vår stuga, mamma, Micke, Patric och jag. Vi klippte gräs, tog bort lite av häcken, grävde upp några rötter igen och grillade korv. Trevligt!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen...

Här kommer förresten ett fint foto på när min bror lassade lite för mycket. Det här är efter att jag hjälpte till att lassa på allt igen när han hade tippat omkull det...
Haha man ser inte ens skottkärran!


Slutat mitt jobb

Oj oj oj vad tiden går snabbt. Jag tycker inte det var länge sen jag sa att det var 3 månader tills jag skulle sluta jobbet. Och idag har jag slutat... Sista dagen. Känns ärligt talat skönt, men det känns väl egentligen mest som att jag har fått semester. Och nu är det varmt och skönt ute så det är ju bra.
Håller på att packa lite. Just nu håller jag på att packa ner kläder som jag inte kommer att använda innan jag flyttar. Och jag flyttar ju om en vecka och en dag. Det känns helt konstigt att tiden har gått så snabbt. Snart får jag undan lite saker i min stora garderob så att jag kan ställa in lite kartonger och säckar där så kanske det inte ser lika tråkigt ut i själva lägenheten... För jag ska ju fortfarande bo här ett tag till.
Måste hitta något bra sätt att packa in min tavla från Guatemala för den är jag riktigt rädd om! Men det blir nog bra med lite kartong och tejp. :)

Nu ska jag fortsätta... Imorrn är det midsommarafton och då blir det till att grilla :)

Skojpresenter från mina kollegor

 Här är lite presenter jag fick av mina kollegor igår... Saker jag verkligen tycker om... (Eller inte). Jag har i alla fall världens roligaste kollegor.
Jag fick ett par fodrade flip-flop, kommer säkert bli senaste mode. Ett par hemsydda flip-flopstrumpor... Säger sig självt att jag kommer använda dem... (INTE)
Kaffe - nåt jag verkligen (inte) gillar
Fiskbullar...
Havregryn... (jag är inte så förtjust i havregrynsgröt, men kan äta lite)
En sushibok...
En myra...
Och sist och minst... en ring. Jag tror de tycker att Marcus och jag är sega :P


Anade ingenting...

Igår skulle jag hem till Maja och Johan och äta lite och umgås... Det blev inte riktigt så kan man säga. När jag kom dit så var några till kompisar där och jag tänkte att: vad trevligt, då blir vi fler! Men när jag klev ur bilen så rusade de mot mig och så stoppade de in mig i Simons bil och så åkte vi mot Uppsala. När vi kom fram till Gränby fick jag ha ögonbindel på mig och så åkte vi mot för mig okänd destination. Matilda var supernöjd över att få sätta på mig ögonbindeln... När vi hade parkerat skulle jag gissa vart vi var, men jag hade ingen aning. Då sa Sara att vi skulle göra en aktivitet som jag tyckte om så jag gissade på minigolf och det var rätt. Vi var på Studenternas. Riktigt roligt måste jag säga :) Där slöt fler personer upp och det var så kul.
Sen efter minigolfen åkte vi iväg igen, men nu slapp jag ha ögonbindel. Jag tänkte att vi skulle väl åka hem igen då, men så var det inte. Vi åkte till Edinge Missionshus (fantastisk plats) och där hade de dukat fint och gjort pajer och sallader och så åt vi. Det var riktigt gott. Jag tror alla var superhungriga när vi kom dit. Och där slöt ännu fler personer upp, så vi var riktigt många!
Sen fick jag svara på lite frågor... Jag var väl inte så bra på att svara måste jag säga... Frågorna handlade om Storuman och kommunen och länet och så... Och jag hade väl inte så stor koll. Men jag fick nog godkänt i alla fall, de var snälla!
Efter det lekte vi munkboll och jag fick vara tagare. Sen var det fika och så sjöng vi och bad lite och sen spelade vi sällskapsspel. Sara och jag blev totalkrossade på När och fjärran... Jaja...

Louise gav mig en teckning där hon hade skrivit: Lycka till i ditt nya hem. Kram från Louise! Snacka om gulligt!

Alltså vilka underbara vänner jag har! Det här hade de planerat för ett tag sen och jag hade inte anat någonting alls. Jag blev helt paff, men också så otroligt glad. De offrade en hel lördag för att vara med mig och för att ha en liten avskedsdag/kväll för mig. Jag kommer sakna dem så grymt mycket, men jag hoppas att jag kan få lite vänner i Storuman också.


RSS 2.0