mmmmm



Här är vårt kvällsfika ikväll... Bara så att ni vet!

tomte



En sån här fin tomte fick en av mina kollegor. Jag vill också ha en.

Fredag hela dagen lång!

Å vad skönt med fredag! Idag är det mycket på g på jobbet. Fredagsfika, lotteri och så ska jag få massage. Det kommer bli en bra dag idag... Sen jobbar jag sent, men men så är det ibland.
Ha en bra dag alla!

Så fina!

Titta vilka fina raggsockor jag har fått! Hemstickade - bättre än så kan det inte bli.




Forsviksberget

Idag var vi upp på ett litet berg. Det var inte jättehögt, inte jättefint väder, inte jättelätt att tända en eld med bara blöta kvistar, inte jättefin utsikt eftersom det var så dimmigt... MEN det var ändå kul att göra det där bara jag och min fina fästman :)
Kvällen avslutades med körövning och sedan kladdkaka och titta lite på Vem kan slå Filip och Fredrik :)

fredag

Så skönt att ha jobbat klart för veckan :) idag när jag började åkte jag och Erika och handlade lite till vårt nya kontor. Vi beställde fönsterlampor, skrivbordslampor, papperskorgar, gardiner mm. Det kommer bli så fint och så skönt när det är klart. Hoppas hyllorna från IKEA kommer snart...

Vi åt grillbuffe på Hotellet ikväll, gott. Nu är Marcus och Magnus iväg och mekar eller nåt... Jag har tittat på X-factor och jag måste säga att det var ganska kul att se Maries min och reaktion när Benny gick vidare och J.E.M och Malcolm hamnade i duellen...

Smaken är som baken...

Japp idag fick vi palt till lunch på jobbet.
Här kommer en bild på hur de såg ut...
Jag har inte fotat bilden själv utan tagit den från google, men ungefär såhär såg de ut fast lite mer grådaskiga. Jag kan ju inte direkt säga att jag tycker om det och idag åt jag mest morötter och pyttelite bacon till... Men barnen äter massor och de älskar det... Vem vet, jag kanske t o m kommer lära mig att tycka om denna norrländska delikatess en vacker dag... Men troligtvis inte!
Den ska i alla fall tydligen ätas med smör (gärna mycket), stekt fläsk och lingonsylt! Rena nyttigheten med andra ord ;)
 
Jag trodde att fiskbullar låg etta på min lista på maträtter jag inte tycker om, men just nu tror jag att palt har gått om och ligger på första plats där...
 
 

De förföljer mig!

Tårtorna alltså... Vart jag än går så känns det som att det finns tårtor överallt. Till och med idag på jobbet. Lärarförbundet hade lämnat en tårta åt oss. Snällt!



Sådär såg den ut...

Bowling

Japp ikväll blev det lite spontanbowling efter jobbet. Kul! Det var Rebecca, Amanda, Sofia, Marcus & jag. Jag tog banrekord och det var ju kul. Det har jag aldrig fått förut :) Och så såg jag att en av mina kollegor hade banrekordet på banan brevid så jag tog kort på det. Här kommer det... :)

Gulligt!

Å vad jag blir glad! Idag fick jag brev från mitt förra jobb. :) Så nu måste jag sätta mig och skriva svar till dem tänkte jag. Haha så roligt att jag fick brev från dem idag för idag har jag gått och tänkt på att jag ska ta och skriva brev till dem. Snacka om timing alltså :) Och så blev jag så full i skratt för de hade skrivit egna hälsningar till mig... Hoppas de blir glada över svaret sen bara :)

Jaha

Har jag kommit fram till att jag inte har något att skriva om eller varför bloggar jag inte så mycket? Är på jobbet nu och har rast, ligger på en soffa och ska läsa lite, det är nice!

Nyss så träffa jag en krokodil

Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil. Han va så tjock och fet och blåste i trumpet. Men bilen var för trång och svansen var för lång så den fick ligga på ett litet flak där bak. Jag satt tillsammans med tre tjejer igår på jobbet och ritade lite och så sjöng vi den där sången. Jag lärde dem en annan variant som handlar om dinosaurien... Efter det började en tjej sjunga : nyss så träffa jag en Madelene som körde runt i en bil... Haha barn är härliga :) På kvällen var jag i kyrkan och var med på en ungdomskväll. Riktigt skoj var det. Först såg vi på en egengjord film om en reporter och en kalkon... Sen körde jag tolken eller experten eller vad man nu ska kalla den... Blev superkul. Sen var det möte och då ledde vi lovsång :) Nu ska jag somna om för klockan är ju bara halv åtta och det är lördag så då får man ju göra det! ;)

Pålsbodapuddingen mm

Ja idag kom han till vårt jobb och visade skor: Pålsbodapuddingen. I alla fall hade hon som ringde sagt att han som skulle komma och visa skorna var jättesnygg. Smaken är som baken, men han såg väl trevlig ut haha. Alla på jobbet hade i alla fall jättehöga förväntningar på det...
Idag fick jag ett hjärta på jobbet... Såhär såg det ut och var gjort i deg...Fiiint!
 
Sen var det en som ritade av mig... Såhär ser jag ut i alla fall om ni undrar ;)
 
Har hunnit med kalas idag också och så zumba. Ikväll var det superkul och jobbigt också så det var ju bra!
 

what to say?

Ibland bara bloggar jag inte så mycket. Och nu har det varit en sån period.
Den här veckan har jag mest varit hantverkare på jobbet. Vi håller på att göra i ordning vårt arbetsrum på kontoret och vi har målat om, spacklat och allt annat som det innebär. I fredags bar vi upp skrivbord från källaren och de var tunga... Väggarna blev superfina och nu ska vi beställa nya hyllor och stolar och så. Kommer bli superfint hoppas jag!
Igår var vi mest i Stensele kan man säga. Först var vi dit på morgonen och tände ljus och jag tände ett ljus i minneslunden eftersom jag inte var hemma i Alunda och kunde tända där. Sen var vi hem en sväng och Marcus spelade trummor på Änglafesten på Akkan. Efter det åkte vi tillbaka till Stensele och fikade med Viktor, mkt trevligt och gott! Sen hem igen och vidare till Ullis och Gösta för att äta där. Supergod mat, vi fick trerätters middag...
Sen tillbaka till Stensele och kyrkogården när det blivit mörkt och så gick vi och tittade på alla ljus som var tända, det var jättefint!
Sen kom Viktor och en kompis till honom hem till oss och så tittade vi på film: "The box", den var sådär...

Marcus ligger fortfarande och sover och här sitter jag framför tvn och skriver lite...

Snart är det jul...

... och nu har jag precis bokat min resa hem. Jag kommer vara hemma nästan en hel vecka och det känns toppenbra såklart! Ser fram emot det så himla mycket och vill hinna träffa en hel del personer.

RSS 2.0