Jag glömde ju...

... vi fick ju testa lerduveskytte med. Eller ja, Marcus hade ju skjutit nån gång förut, men inte jag. Kul var det, men lite läskigt... Men jag prickade tre av tio så jag är jättenöjd! :)

Ont i kroppen...

Ajaj vad jag har ont i kroppen idag. Igår tog de mig och Marcus och hade möhippa/svensexa med oss här hemma. Vi fick göra massor med roliga och jobbiga saker, som tex cykla trendem (eller hur det stavas), brottas i lera, rökdyka, dansa, göra charader på ICA, bygga en egen flotte och paddla över sjön, osv osv osv. Riktigt skoj var det måste jag säga :) Har inga bilder på det hela, men hoppas vi får några sen :)
Och så ska jag tillägga att jag nog aldrig har varit så rädd i hela mitt liv, men jag tänker inte berätta vad som hände. Men ni som kommer på bröllopet får nog se det och jag ser fram emot att se min reaktion också, för jag reagerade ganska starkt :P :) haha. Det är superkul nu i efterhand, men jag blev så chockad!

Annorlunda möte

Idag har jag träffat Carola! :) Hon dök upp som hemlig gäst på en välgörenhetskonsert som några ungdomar här i Storuman fixat. Vi i gospelkören fick sjunga tillsammans med henne.

Sen var vi några som fick träffa henne inne på expen, jag var en av dem :)

Imorrn är det frreeeeeeeeeeeeeeeedag med allt vad det innebär och så får vi se vad helgen har att bjuda på. Hoppas den bjuder på lite mer sömn än vad jag fick förra veckan när vi var i Alunda och de hade ordnat en superkul möhippa. Har varit trött typ hela tiden efter det, de körde väl slut på mig :P Men kul var det i alla fall!!


På planet :)

Helt otroligt egentligen att man kan blogga från planet, men det gör ju inget. Då har jag nåt att göra... Det är så skönt med värmen som är ute nu, love this time!! Nu ska vi snart landa på Arlanda och då blir vi hämtade av finaste Jonathan! Inte bara han såklart, men men


Tjo

Nu var det vääääääääääääldans länge sen jag skrev och jag ser ju att det är några stackare som har kikat in på min blogg. Dålig på att skriva är jag just nu. Men det har varit en hel del att göra och så har jag inte haft nån lust att skriva.
Men en sak är kul och det är att det är mindre en månad tills vi gifter oss. Känns toppen!!
Bröllopsresa är bokad med.
Men först laddar vi för en Alundahelg i helgen och så ska vi på min kusins bröllop då med. Haha vi får väl spana in och se och tänka efter om vi har tänkt på allt. :)

Lång dag!

Idag har jag jobbat från 7 - 20.30. Så trött man blir.
Har hittat en ny favoritbarnbok. Verkligen rolig!


1 maj

Två foton från dagens skotertur. Vi åkte en bit norrut och till slut hittade vi snö.
Vi såg en del renar så jag tog såklart kort på dem. Vi hade soligt och fint väder hela dagen.

Jag fick n ä s t a n upp en fin öring. Den släppte precis innan jag hann lyfta den ur hålet. Marcus stoppade ner handen för att ta den, men den slank undan. :( Tråkigt, men så kan det gå.


Sista april

Såhär såg en av majbrasorna ut. Vi var och tittade på tre stycken.


RSS 2.0