Tur!!

What can I say? Nu var det som vanligt länge sen jag skrev här. Men men...
Veckan har som svischat förbi lite tycker jag. Två dagar av tre hittills har vi ätit ute på jobbet. Det har varit så varmt och soligt så det har varit härligt att kunna göra det. Men nu är det nästan för varmt tycker jag, det är jättemoddigt i snön. Igår kunde jag knappt köra in på gården med min bil för de hade inte skrapat undan på vägen. Men jag antar att vår väg inte är första prio... Och det borde det väl vara ;)
 
Har även vunnit en tävling. Jag brukar ju typ aldrig vinna sånt så det var ju verkligen stor tur!
 
 
Nu längtar jag efter helg!

Nice sunday

Idag var vi på möte i Barsele. Sen drog vi direkt ut på skotern. Idag blev det bara på en skoter för Marcus måste greja lite med sin... Vi invigde våffeljärnet Marcus fick i julklapp :) övning ge färdighet... Gott var det i alla fall :)


Suck!!

Igår fanns det många riktigt dåliga bidrag på Melodifestivalen. Vi satt och tittade lite samtidigt som vi spelade Settlers med Mats. Man skulle ju skämmas ihjäl om vissa bidrag skulle representera Sverige. Tack och lov gick de inte till finalen. Bra Sverige!!

Annars var vi på skotertävling igår och så åkte vi själva på en liten tur. Här är en bild från tävlingen


Ännu en dag...

... utan vatten. Eller ja, helt utan är vi inte för vi har ju Dunken Donje och så ett gäng hinkar. Men man inser väl hur mycket vatten man faktiskt använder på en hel dag. Hoppas hoppas hoppas de fixar det imorrn.

Tjoho...

Började dagen perfekt med att prata m bästa Jonathan!! Och hans föräldrar... Sen ute en del, en sväng på skotern. När vi kom hem var vårt vatten avstängt så nu har vi en ny polare här: Dunken Donje :)
Mello och jag gissade rätt på vilka låtar som gick till finalen.


Beroende...

...av ett spel som heter Hill climb. Rätt kul, men man ledsnar väl efter ett tag. Idag har jag och Marcus suttit bredvid varandra i soffan och spelat. Han på taben och jag på telefonen... Jag SKA vinna!

Appar

Ikväll hade vi föreläsning om att använda iPad (eller annan surfplatta) med barn. :)
Vi fick lite tips på appar så jag tänkte att jag ska dela med mig lite.

Book creator: där kan man göra egna böcker och även lägga till ljud
Fotobabble: man kan spela in ljud till ett foto, praktiskt
Photobooth: en klassiker som är jättekul!
Pixlromatic: bildredigering

Ja det var det! Nu måste jag testa lite. Tänk om man skulle skaffa en iPad mini, kanske vore nåt, vad vet jag.

It feels good...

... to make someone else happy!!


Nyheter!!

Idag har jag testat två nya saker.

1: Jag har för första gången kört en snöslunga. Gick fint! :)

2: Jag har för första gången i mitt liv ätit tjäder. Riktigt gott!

Nu sitter vi och spelar Settlers med Mats. Kul kul!


Helt slut i kroppen!

Idag har jag varit på ett boxpass och jag måste säga att jag är helt slut i kroppen. Dessutom var det inte så lyckat att gå på skivstång igår och så box idag. Jaja, man lär så länge man lever.
På väg till träningspasset stannade jag till på macken och tankade... Det stod en skoter vid en av pumparna så jag stannade vid en av de andra (såklart!). Då ser jag hur det kommer en man och kör en bil och så kör han rakt på skotern. Snacka om klantigt! Killen som ägde skotern kom utrusande från macken och skrek några saker som jag helst inte citerar här... Vilka klantskallar det finns. Han borde ju ha sett skotern, eller såg han den men hade ingen koll på hur bred bil han hade?

Powerpump!

Idag har jag varit på ett skivstångspass. :)
Det var bra, men det gick inte upp mot Maddes pass i Alunda! Fast det kanske inte riktigt går att jämföra för det Madde hade var ju med intervaller också.
Men skönt att träna igenom kroppen sådär, det kan man behöva. Hon var i alla fall energisk hon som hade passet. Imorrn ska jag testa ett annat sorts pass: powerboxning. Haha får se hur det blir.

Mötesledning bl.a.

Det har varit lika vackert väder idag, men kallare. Termometern visade på -20 i morse, inte vad man drömmer om. Vi var på möte idag och jag var mötesledare. Det var en annorlunda upplevelse att leda mötet idag, men men så kan det vara. Vi hann med mycket på mötet... Sång, bön, parentation (2st), predikan, lovsång, nattvard, alphaavslutning och församlingsmöte. Det blev rätt långt kan man säga...

Sen åkte jag och Marcus upp på Utsikten! Lägger upp ett foto på det så ni får se. Lägger upp ett foto på Marcus finbil också, uppifrån :)

Fika hos Ullis som fyller år imorrn, gott! Sen var vi och bastade en sväng och nu ska vi trycka pizza för ingen av oss orkar laga mat idag och vi är superhungriga så då är det ju smidigt. Och så var det länge sen vi åt pizza så det ska bli supergott också!! :)


Vilken härlig dag...

... Tack gode Gud för vädret! Så finns det en sång som går och den sången passar verkligen idag. I alla fall om man gillar solsken och det gör ju jag. :)
Idag har vi mest varit ute, kört lite skoter, ätit hamburgare. Mycket bra dag här med andra ord. Lite bildbevis kommer här!


RSS 2.0