Ännu mer från Umeå!

Haha jag verkar ha mycket att skriva om Umeå-resan eller så har jag helt enkelt brist på fantasi! Jaja hur det nu är, här kommer länken jag lovade att lägga upp. Så gå in nu och lyssna på hur Storuman Gospel låter :)

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=324&grupp=18368

Lite mer från Umeå!

I Umeå hade de byggt en snöborg mitt på ett torg. Kul idé! I den fanns en issoffa, en grillplats och lite annat. Och så det roligaste: två isrutschbanor. Gissa om jag åkte! Japp, såklart! Marcus ville inte åka, men han filmade mig... Hm... filmen finns på telefonen men jag kunde inte bifoga den. Ni får hålla tillgodo med nåt foto på det istället :)


En dag i Umeå igen!

Ledig från jobbet idag! Nice nice nice och åter nice!
Idag var det för att vi skulle åka med kören till Umeå och få sjunga i radion, värsta kul!
Det gick i alla fall bra. Jag ska länka sen, kanske imorrn :)

Annorlunda körövning

Idag var vi först till kyrkan. Sen hem en sväng och så ut till Rönnäs och körde lite skoter och göra klämmackor, gott!

Sen ikväll på körövningen var det lite spännande... Strömmen gick! Så vi övade i mörkret och det gick ju det med :)


En lördag i Umeå och lite annat

Idag åkte vi till Umeå. Nice nice trevlig dag kan man säga och vi fick gjort det vi skulle. På vägen dit såg vi renar, är man i Norrland så är man. Jag måste säga att de är rätt bra på att gräva i snön och leta efter nåt att äta.
I torsdags buggade vi en stund på Akkan, det var kul! Igår var Mats här och så spelade vi Settlers! Me like!


Zumba-time igen!

Japp idag var det zumba igen. Skönt att träna.
Haha idag var det två tonårstjejer på jobbet som sa att jag hade så snygg tröja. Jag kan nog inte instämma, men det var kul att höra ändå. De säger alltid något trevligt när jag går förbi dem i korridoren. I morse bara slängde jag på mig första bästa tröja för väckarklockan ringde inte... Men jag hann ändå i tid till jobbet tack vare att Marcus klocka ringde. Jag hade exakt 19 minuter på mig till jobbet, det tycker jag var bra gjort.
Så var vi också på kalas och firade Marcus systerdotter som fyllde år. :) Trevligt!

Helgen igen!

Ännu en helg som tyvärr tar slut idag. Men den har varit bra, mycket bra. I fredags först var jag på ett bönemöte på kvällen. Sen på lördagen var jag med Rebecca, Lars och Pauline ut på Rönnäs, vi grillade korv. Eller ja, de kokade korv, Bullens. Jag tycker det är gott att grilla jag. Det var jätteskönt väder, inte alls kallt!
Sen på kvällen var jag och Marcus hem till dem och spelade Settlers. Vi spelade två gånger, nice!
Idag var vi först på möte och sen åkte vi ut på Rönnäs och körde lite skoter och grillade kokkorv ;)
Här är i alla fall två foton från dagen :)
 
 
Sen nu på kvällen har vi haft körövning. Vi ska snart till Umeå och sjunga i radion :)
 

Missat norrsken!

Jobbat idag som vanligt...
Sen hem en sväng och ta hand om min fästman som är hemma och är sjuk. Händer ju inte så ofta och det är ju bra.
Vi skulle egentligen övat lite lovsång ikväll, men nån bangade bland annat pga kylan så jag drog iväg och tränade istället. Det var ett tabapass, mitt första och det var rätt jobbigt. Inte konditionsmässigt, men styrkemässigt ;) Jag är ju inte så stark.
När jag kom dit frågade Petra om jag såg hade sett norrskenet ute. Det hade jag inte, så vi sprang till dörren för att hon skulle visa, men då var det borta. Rackarns! Jag har ju aldrig sett ett norrsken. Nästa gång ni ser ett norrsken får ni säga till mig :)
 
Idag är det verkligen kallt här! Usch usch usch, men jag såg att det skulle bli bättre imorrn, får väl hoppas att de har rätt...

Onsdag igen

Alltså vilken fantasi jag har när det gäller rubriker på mina inlägg. Snacka om kass fantasi... Men men...
Onsdag idag och endast två dagar kvar att jobba innan det är helg igen. Är lite i valet och kvalet hur jag ska göra i helgen med en sak. Men jag måste typ bestämma mig imorrn och det känns inte så bra. Jag gillar inte att göra för snabba beslut ibland när det gäller viktiga saker.
Idag fick jag i alla fall ett sms som gjorde mig så glad. Det var från mitt eget lilla Snuggo Mari :) Hon är bra hon!
 
Petra var hit och åt mat idag innan vi skulle ha kvällsmöte med jobbet, nice nice. Inte kvällsmöte med jobbet alltså, det är väl inget som lockar och drar, men att Petra var hit och åt. Marcus hade gjort jättegod kyckling, ris och currysås, mums! Tyvärr blev det ju lite stressigt för att vi skulle iväg.

Och så fyller ju Rebecca år idag, men jag hann inte dit pga jobbet :( Får väl kila dit imorrn istället och hoppas att det finns nåt gott kvar ;) (haha hon kanske läser det här)
 
 

Helgens bravader!

Och bravader kan man nog kalla det :)
På fredagen var vi och kikade när barnen i the big Mörtzell family dansade ut julen. Jag tittade på, det kändes som att det räckte att dansa ut julen på jobbet på torsdagen, men kul är det ju :)
Sen på lördagen tog vi cheven (eller hur det nu stavas) och åkte till Skellefteå, det är "bara" 23 mil. Ungefär som till Örebro hemifrån alltså :) (och då menar jag Alunda). Vi kikade lite i affärer och så köpte Marcus ett nytt akvarium, eller ja begagnat, det rymmer 450 liter vatten, helt otroligt stort. Men fint kommer det bli! Det fick precis plats på flaket... Så nu har vi tre akvarier hemma... Men bara två med fiskar i än så länge, men tanken är att det ska vara två, jaja, vi får se hur det blir :)
På vägen hem ringde Marcus till en av sina kollegor. Vi tänkte bjuda in oss på fika. Men det blev så att de väntade med att äta tills vi kom. Mums vad gott det var! Och Marcus fick en chokladask med mörk choklad, den får han gärna ha ifred för mig i alla fall :) jag gillar ju inte mörk choklad.
 
Idag var vi först till kyrkan och sen hem och greja. Marcus grejade med akvariet och jag bakade frallor, städade undan julsaker och lagade mat. Så kom Barbro hit och åt. Sen bjöd vi hit en av Marcus systrar med familj på fika. Jag gjorde en blåbärspaj också :)
 
Alltså jag har nog aldrig sett så många barr inomhus. När vi tog ut granen bara rasade det av den. Helt oroligt många barr och ändå satt det ju kvar några stycken. Undrar hur många barr som finns på en gran? Är det nån som har räknat? Jag tänker då inte göra det...

k

Lasagnen blev bra! Puh!! Tur det!
Sen på kvällen var vi iväg till gymmet och tränade. Jag har så ont i kroppen idag. Axlar, ben, armar, mage och rygg. ååå jag ska nog aldrig mer träna sådär hårt. (jodå det ska jag) :) Men det är skönt att få gnälla lite så jag gnäller av mig här :P
Har jobbat idag och nu är det helg!! Underbart!!

Lång vecka känns det som

Det här veckan har känts lååååååång! Men det är väl inte så konstigt. Det är ju första hela veckan jag har jobbat nu på ett tag och då känns det ju som det. Men imorrn är det fredag, nice nice! Det är verkligen underbart med helg. Idag ska jag göra lasagne, det har jag aldrig gjort förr så vi får se hur det smakar ;)

Vilka är det som läser det här egentligen?

Jag kan ju se att det är några som brukar läsa min blogg ibland, men jag har ju ingen aning om vilka ni är. Kan ni inte skriva en liten kommentar bara så jag vet vilka som läser det jag skriver?

Nyår bl a

Dags att skriva nåt igen kanske. Var ju ett tag sen nu...
 
Firade nyår här hemma. Ja eller inte hemma, men här uppe i Storuman hemma. Vi var hos Ullis och Gösta med typ hela klanen Mörtzell, mycket trevligt. Vi fondyade (förmodligen felstavat) och lekte fyra i soffan och maffia och så var vi ute och sköt raketer och så. Mycket trevligt och roligt!
 
Här är några fyrverkeribilder. :) De går ju inte upp emot verkligheten, men det är ju alltid något... :)
 
                               
 
På nyårsdagen var vi rätt trötta. Vi hade ju varit uppe sent såklart eftersom det var nyårsafton, så vi tog lite sovmorgon. Skönt, skönt, skönt! Vi drog iväg ut till Rönnäs, Marcus skulle ställa dit åkgräsklipparen som han av nån anleding inte redan hade ställt ut. Det borde man kanske göra innan det kommer massor med snö... Jaja, han testade köra ner med chevan, men det gick ju inte så bra. Så han fick låna en traktor... Såhär kan det se ut då :)
 
                                  
 
Vad säger man? Alla sätt är bra utom de dåliga!
 
Riktigt segt att börja jobba igen var det också. Men snart är det helg igen!
Ja det får jag ju inte glömma heller. Igår var vi på ettårskalas. Det händer ju inte så ofta. Det var Pauline som fyllde ett år. Rebecca hade gjort en prinsesstårta, riktigt fin och god :)
Efter det var vi och tränade på Åbackens gym, behövligt och jobbigt!
 

RSS 2.0