Men vänta nu!

Det är ju redan fredag igen! Det här var en bra vecka!! Så skönt att bara jobba två dagar. Och nästa vecka är det bara jobb tre dagar. Känns som fredag varje dag nästan och det är en härlig känsla!!

Å vilken dag!

Det här var en av de roligaste julaftnar jag har varit med om!
I år fikade vi när vi kom hem till E-B och Agne. Så kul att träffa alla. Sen spelade vi lite spel, såg på Kalle (såklart) och så åt vi. Mums vad gott det var!!
När alla ätit mycket och sen ännu mer satte vi oss i vardagsrummet igen. Så efter ett tag öppnade vi julklapparna. Här är årets julklappshög... + en söt tomtenisse...
 
                                
Sen fick Patric en väldigt speciell julklapp... Den var ganska intejpad. Man skulle nästan kunna tro att han hade använt sådär mycket tejp på någon annans paket något annat år... ;) Det visade sig att det var en verktygslåda och att sedan varje verktyg också var noga inslaget... Bra kämpat!
 
              
 
Sen spelade vi "Ryktet går" Det var så himla roligt! Här är en av mina vackra målningar...
 
Haha gissa vad det där skulle vara!
 
När vi var färdiga var vi några som åkte på midnattsmässan i kyrkan. Min bror var med och sjöng :) Det är en sån bra avslutning på julafton. Mysigt att sitta där och höra på all musik och alla som sjunger.
Nu får vi se vad jag ska göra den här dagen!
 
 

Dan före dopparedan

Dan före dopparedan! Eller ja, nu har ju klockan passerat midnatt så nu är det egentligen julafton, men det låtsas jag inte om just nu...
Dagen idag började med lite skidåkning. Efter många om och men fick jag tag på skidorna jag hade blivit lovad att låna och vi kunde åka ut i det fina härliga vintervädret och åka :) Det var nice! Det var inte bra glid på skidorna så det var rätt jobbigt, men det är väl bra :)
Här kommer några foton från skidturen!
     
 
       Japp, snygga kort...
 
Sen var jag hem till min svägerskas familj och åt julmat tillsammans med min familj och några till. Gott och trevligt!
Jonathan fick öppna en julklapp i lite förskott från sin mormor och morfar. Han fick ett playmobilfort och det lekte han och jag med när vi hade byggt ihop det.
 Sen dansade han lite... väldigt vackert!
 
Efter det hem till Eks på lite julmys sådär kvällen före julafton. Tomas & Cordelia och Patrik & Lovisa var också där. Kul att träffa dem igen :)
 
Nu blir det sova och så är det julafton!

Julklapparna...

... är färdiginslagna! Känns skönt! Det klarade jag av redan på förmiddagen som blev ganska lugn. Sen åkte jag in till Uppsala till Åsa en sväng och sen med Sara och Simon och kolla på innebandy när Mullsjö mötte Storvreta. Vi var väl inte så många där som hejade på Mullsjö, typ jag och kanske en till kändes det som. Men de gjorde en riktigt bra match och det blev oavgjort med förlängning som sedan Storvreta vann. En riktig rysare var det och en av de roligaste matcherna jag har sett. Så pratade jag lite med Adam och Jonas efter matchen och det var kul.
Sen vidare hem till Widells och hälsa på och så kom jag hem sent så Sara och Mattias hade redan lagt sig. Imorrn ska vi ut och åka skidor i den härliga snön som är! Hoppas det blir bra väder. Hörde att det var kallt i Storuman så det är ju jätteskönt att vara här :)
 
      Två fina bilder som jag tog i morse. Det är vitt här :)

Händelserik dag!

Idag var jag och Patric (lillebror) till Uppsala och avklarade vår årliga julklappshandel. Det gick ganska snabbt och vi lyckades snabbt komma på vad vi skulle köpa till alla. Kul att vara två och gå och handla tillsammans :) Det var inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara, men de kommer väl vara där imorrn.
Sen var jag hem till Ewis och Mattias och fikade en sväng och träffade deras nyfödde son Valentin. Efter det hem till Mattias och Sara och hjälpa till med tacosen vi skulle äta på kvällen. Sen började det droppa in lite kompisar och det var mycket trevligt. Så kul att träffa alla igen :) Eller alla och alla, så många var vi inte, men det var ju kul och trevligt!
Det är alldeles vitt och fint här också av snön :)
Och överlevde gjorde man också, så mayakalendern stämde väl inte eller hur det nu var...

Nu är det nära!

Nu är det riktigt nära tills jag åker hem. Imorrn den här tiden är jag framme :) Med god marginal. Jag ser verkligen fram emot det. Jag ska träffa massor med folk :)

Idag har jag först jobbat och sen när jag kom hem så hade Marcus tagit in en gran som vi klädde. Egentligen tycker ju jag att man ska klä granen kvällen före julafton, men jag är ju inte här då så det var lite mysigt att få göra det. Sen fikade vi lite och så har jag försökt packa. Jaja vi får se hur det blev. Jag får väl köpa lite annars... Och det är ju alltid kul. Löning på fredag vet ni!
Sov gott alla, imorrn ska jag jobba en stund och sen drar jag!

Rekommenderas inte!

Idag har jag först jobbat och sen åt vi julbord på Hotell Toppen! Riktigt gott, riktigt mycket mat och trevligt var det. Jag har smakat rökt älghjärta! Ja, ni läste rätt: rökt älgHJÄRTA! Det ni! Jag var riktigt riktigt skeptisk, men tänkte ändå att jag lär ju smaka och det gjorde jag. Det var faktiskt ganska gott om man inte tänkte på vad det var ;) Sen fanns det någon slags tunga också, men det smakade jag inte. Där gick gränsen!
 
Nu kommer det som jag inte rekommenderar. Efter julbordet var jag och Petra iväg på ett zumbapass. Gå aldrig på ett zumbapass direkt efter att ha ätit julbord... Det var jobbigt och det kändes som att man hade flera ton mat i magen... Men det kändes ändå skönt att få träna lite.
 
Tisdag, onsdag, torsdag och då åker hem :) 3 arbetsdagar kvar! Jag längtar!!

Första skoterturen för säsongen :)

Idag var vi först i kyrkan, nice nice! Marcus skulle ha skottat snö, men hans mamma hade hunnit före...
Sen gick vi ut i snön och letade efter en julgran, men vi hittade väl ingen bra... Alla granar är ju så snötyngda nu så det är ju svårt att se vilka som är bra :)
Men istället hittade vi en ängel :) Tyvärr så var det ju ingen riktig ängel. 
 
 
 
Sen for vi ut på Rönnäs en sväng och körde lite skoter. Det var min första tur för säsongen. Eller ja, tur och tur ska vi väl inte kalla det. Vi körde en sväng på isen bara.
 
Här kör jag... Det var lite mörkt.
 
Efter det har vi varit hemma och grejat en sväng och så gick vi till Sofia och Magnus och fikade lite glögg, gott gott och trevligt trevligt!
 
Har pratat med både Mari och Sara idag och nu längtar jag efter att åka hem och träffa dem :) :) :)
 
 

Umeå all day long

Julkonserten blev jättebra! Rätt mycket folk där och lyssnade :) Igår var vi till Umeå och julhandlade lite. Det var trevligt! Jag köpte inga julklappar för jag har ju tänkt att jag ska köpa dem i Uppsala på fredag. Jag bävar lite för det kommer vara så mycket folk ute då...

En vecka!

Så lång tid är det kvar innan jag åker hem till Alunda :)
Men först är det mycket skoj kvar här som händer. Först ut är att vi har julkonsert imorrn med gospelkören :)

121212

Ja idag är det ju detta speciella datum... En del gifter sig, en del förlovar sig, en del får barn, en del gör som jag: jobbar... :) Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven....

Spinning

Idag har jag varit på mitt första spinningpass någonsin. Jag hade inställningen att det skulle vara jättetråkigt. Sitta och cykla en timme låter ju inte så kul. Men det var faktiskt inte alls som jag trodde och jag kommer nog att gå på fler spinningpass. Men det var ju en bra ledare också ;)
Imorrn är det planeringsdag på jobbet... en barnfri dag alltså, ska bli rätt skönt även om det är rätt tråkigt att sitta en hel dag...

lördag

Har hunnit med en hel del idag. Träna lite, baka pepparkaksmuffins, ta en skön promenad, handla lite, vara på konsert med hemvärnets musikkår och Lycksele kammarkör i Stensele kyrka, se en film och fika. Plus allt det där vanliga som att äta och sånt... Undrar vad som händer imorgon :)

Sista buggkursen...

Idag hade vi avslutning på buggkursen. Det var bugg från kl 18 -21 med ett avbrott för fika. Riktigt roligt var det att bugga idag och vi lärde oss en hel del snurrar av andra deltagare. Bland annat en som hette "Skatan" och en som hette "Kråkan". Haha roliga namn :)
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen genom att se på Revenge och efter det Hell´s kitchen. Jaja inga bra namn på programmen kanske, men jag gillar dem ändå :) Imorrn är det freeeeedag hela dagen!! (Jag gillar fredagar)

Vad gulligt!!

Titta vad fint! Det här brevet låg och väntade på mig idag när jag kom hem från jobbet. Det är ett av barnen på mitt förra jobb som har skrivit det till mig. Och det syntes att hon hade skrivit själv. Så fint och så otroligt gulligt. Jag har väl tänkt att de inte direkt saknar mig eller så, så jag blev glatt överraskad! Hon skrev och frågade när jag kommer och hälsar på. Jag ska nog försöka göra det när jag kommer hem på julen. Det blir ju fredagen före jul då så det är väl inte så många där, men några kanske, vi får se!
Har även fått brev med teckningar från barnen på förskolan och jag håller på att fixa ihop ett svar. Men jag har fotat lite och de har jag precis skrivit ut så att jag kan skicka med det.

Lussebullar - check!

Idag efter jobbet bakade jag lussebullar. Och de blev riktigt goda måste jag säga! Bjöd hit lite folk på fika och några nappade på förslaget, det var trevligt! Tog dock inget foto på lussebullarna, så här kommer ett foto taget från nätet bara för sakens skull ;)
 
Sen var vi iväg till gymmet och tränade och så blev det innebandy på det. Oj vad vi var hurtiga idag då...
 

Adventsfint!

Idag var vi först på barnvälsignelse! Pauline verkade glad förutom när T höll i henne en sväng ;)
Sen har vi gjort lite fint här hemma och pyntat lite. Men vi behöver nog köpa lite fler gardiner. De jag hade var för korta, intresseklubben antecknar...
Kallt har det blivit också, har typ varit -15 grader idag. Men det lär väl bli kallare så det är ju bara att gilla läget.

RSS 2.0