Skottdagen idag!

Idag pratade jag lite med barnen på jobbet om den här dagen och berättade att den heter skottdagen. Då sa ett barn: "Vaddå, får man skjuta folk då?" Haha, barn är för härliga! :)

Sen har jag fortsatt städningen av köket. Idag blev det avfrosning av frysen, det behövdes vill jag lova. Som tur är så går det rätt snabbt!

Efter det var det körövning. Jag har ju inte varit med på jättelänge så för mig var det tre nya låtar... Får se om jag lyckas lära mig dem... :) Vi slutade i alla fall med en låt som jag kan och det var skönt. Sen var jag hurtig och var på skivstångspass så vi får se hur träningsvärken är imorrn...

Idag fick jag nåt på posten också. Det var mitt förarbevis för skoter som kom. :)

Vår snart kanske :)

Igår jobbade jag mest hela dagen... Först jobbade jag 9-17.30 och sen var jag tillbaka på styrelsemöte på kvällen. Det började 18.30 och slutade ca 22.00. Så jag hann inte med så mycket annat igår kan man säga...

En sak som var härlig igår var att det var så skönt ute, nästan vårlikt och det känns som att våren är på gång! TJOHO!! Underbart!
Sen i morse när jag vaknade så hade det snöat i natt och då kändes det som att: å nej... Men sen började solen lysa och snön började smälta bort igen. Så då kom hoppet tillbaka om att våren kommer... Jag gillar verkligen när våren kommer. Det blir ljusare på kvällarna, solen värmer, snön försvinner och man känner sig helt enkelt gladare! Säkert fler som håller med om det.

Pusslandet går framåt... Men köksbordet är fortfarande fullt av bitar som inte är ditlagda. Det finns många mörkblå bitar som ska vara himlen och så har jag inte byggt ihop slottet än. Med andra ord så har jag massor kvar. Just nu tittar jag lite på top model Sverige, men sen ska jag pussla lite igen tror jag. Men det är lätt att fastna. På med bra musik bara och sen blir det pusslande.

I helgen blir det åka till Storuman igen. Jag tror det var nån gång i januari som jag var där sist, alldeles för länge sen. Men jag längtar till helgen kan jag säga! :)

Bad och innebandy

I fredags var jag och badade lite på kvällen. I Gimo! Vanja skulle sova över hos mig och de skulle åka och bada först med familjen så hon frågade om jag ville hänga med. Så det gjorde jag. Tänkte att jag skulle bada en liten stund och sen sätta mig i bastun, men när vi kommer dit så är bastun trasigt... Det fick bli bad hela tiden istället, men det gick ju också bra.
Sen började vi med mitt nya pussel 1000 bitar. Har inte ens fått ihop kantbitarna än för alla är lika. Kommer ta lång tid och det innebär att mitt köksbord kommer att vara upptaget länge så nu får jag äta vid soffan hela tiden då...

                   

Igår var jag och tittade på när Mullsjö mötte Sirius i SSL i Fyrishov. Kul att kika. Jag åkte ju och tittade för att Adam och Jonas (Marcus systersöner) spelade. Matchen slutade med att Mullsjö vann med 7-4 så det var ju kul. Roligt att träffa dem också och hinna prata lite. La upp två bilder från matchen också. Kanske inte bästa kvalité för jag tog dem med min mobilkamera, men det får duga :)
Sen på kvällen var jag hem till Eks med ett gäng. Trevligt trevligt! Vänner, gott fika, massor av små barn, Melodifestivalen, andakt och annat trevligt, kan bara bli bra eller hur!?


Onsdag idag

Nu har jag hunnit jobba mer än halva veckan. Tiden går så grymt långsamt tycker jag. Som mest har vi 7 barn på förskolan den här veckan och det är ju rätt långsamt att jobba då kan man säga. Skönt att jag slutade kl 13 idag. :) Hoppas våren kommer snart. Igår kändes det som att den verkligen är på g, skönt! Idag har det frusit på och det har varit glashalt på vägarna. En av mina kollegor sa att hon såg 4 bilar i diket på väg till jobbet. Och då har vi inte direkt långt... typ 6 km...
Ikväll blir det nog lite innebandy tror jag. Var en hel evighet sen jag spelade tror jag. Sist var nog i Storuman före nyår så det ska bli kul igen! Får ta och damma av innebandyklubban och skorna tror jag, det behövs nog.

Godnatt!

Nej, det blir inget blogginlägg om Thailandsresan ikväll. Är alldeles för trött för det så jag tänker bara gå och lägga mig nu. Klockan är snart åtta på kvällen och då är det väl godkänt att sova? :) Haha även om det inte är det så tänker jag lägga mig. Jag börjar ju ändå jobba halv sju imorrn...

Tider och sovande...

I natt vaknade jag 02.20 och tänkte gå upp... Var rätt pigg då, måste vara tidsomställningen. Läste lite och somnade sen om för att vakna runt 04 igen. Sen lyckades jag sova till klockan 06. Då gav jag upp och la mig för att läsa istället. Var på kalas hos min kusin igår så då lånade jag några böcker av honom, perfekt! Så nu har jag kommit en bra bit i boken. Men nu är det dags att åka till jobbet så det är väl bäst att äta lite frukost och göra sig i ordning för dagens bravader. Har inte koll alls på vad vi ska göra idag och det är ett bra tecken på att jag har kopplat bort jobbet helt under semestern. Nu är det tillbaka till vardagen och tider och måsten. Men det är väl bra med lite rutiner igen kanske...
Ska försöka skriva lite ikväll om Thailandsresan och även lägga upp lite foton från den så ni får se hur härligt vi hade det. :)

I Thailand

Fick en fråga om det inte finns internet här och svaret är att visst finns det det! Vi har skrivit lite på facebook så skaffa det... Vi har inte brytt oss så mycket om att vara ute på internet. Vi har det toppen här och njuter av värme, bad i havet, sol, god mat, exotiska frukter, ananasshake och massor med annat härligt. Tyvärr är det vår sista heldag här imorrn och den ska vi njuta av. Här kommer en liten bild så kommer det fler senare...
Elefantridnig. Vi fick turas om att sitta på elefantryggen - kul!

1 februari idag

Hur kan en månad ha gått så snabbt? Idag på jobbet när jag tittade på almanackan så såg jag ju att det var den 1 februari. Helt otroligt! Januari har på vissa sätt bara försvunnit utan att jag har märkt det. Så nu är det februari alltså och det är nice. Om två dagar (Japp 2 st) åker jag och Marcus till Thailand och blir borta två veckor. Snacka om skönt det ska bli. Slippa jobb, slippa kylan, slippa alla måsten osv och bara få vara lite. Sånt borde man förmodligen göra oftare!

Har i alla fall roat mig med att packa lite ikväll men det är rätt svårt. Jag kommer nog förengångsskull ha för lite med mig känns det som, ifall nu det är möjligt. Jaja det viktiga är väl pass, pengar och kamera, resten kan man väl köpa där. Linser har jag såklart med mig så jag ska klara mig... :)
Några shorts, några linnen, några t-shirts, badkläder, underkläder och så necessären, är det nåt mer man behöver? :)

Nej, dags att sova för att inte somna imorrn, sista arbetsdagen innan vi drar... Jag kommer nog inte kunna tänka så mycket på jobbet imorrn... Haha det får de ha tålamod med!

RSS 2.0