Läger...

...å vad jag också vill åka på läger. Nu har Alunda läger och jag är inte där. Det här är nog första året på... ja... typ... 20 år minst som jag inte är på läger och det känns ju konstigt måste jag säga. Men jag får ladda för nästa år :)

Idag har vi äntligen köpt en frysbox och tryckt in i förrådet nere i källaren. Så nu behöver vi inte tänka oss för så mycket när vi ska köpa frysgrejor. I alla fall inte på länge för den är väldigt stor. Känns bra. Nu kan vi ut och plocka hur mycket bär vi vill ungefär... Och så får vi väl hoppas på älgkött i höst. Vi ska bara äta upp det vi har först. Har äntligen tagit hem det från Marcus mamma så nu kanske vi kommer ihåg att vi har det. Sista veckan jag jobbar i Storuman nu, sen blir det tillbaka till Stensele igen. Och så slutar jag tidigt nu på fredag så då blir det lite långhelg, skönt!!

4 gånger!

Hurra hurra! Igår åkte jag vattenskidor 4 gånger och det var superkul! Hoppas på mer idag efter jobbet :) sommaren och värmen är här. I love it!

Ops...

Ser att folk är inne och kikar på min blogg och jag är så dålig på att skriva just nu. Ska väl kanske försöka bättra mig...
Vi har hunnit med en del nu i helgen i alla fall. Årets första vattenskidtur och mc-tur, inte illa! Sen har jag kört båt själv för första gången mellan Rönnäs och Storuman och det gick faktiskt bra. Joel åkte också med i båten för han ville hem tidigare. Så nu klarar jag av att köra båt också. Kanske inte låter så stort för er, men för mig är det det. :)

RSS 2.0