Jag är så bra!

Dags att uppdatera lite här. Haha inte för att jag tror att många läser, men men det blir nog bra ändå.
Jag är så himla stolt! I helgen lyckades jag klå Marcus i Backgammon och det är en bedrift vill jag lova. Ok, jag har inte kunnat det så länge och det har han, men jag är inte nån bra förlorare tror jag...

Veckan har börjat superbra i alla fall. Har haft två toppendagar på jobbet och det är skönt när man lyckas göra det man planerar och att det blir så bra. Inte illa, inte illa! Fler såna dagar vill jag ha. Tänk vad skönt om hela den här veckan kunde vara så.

Tror helgen blir riktigt skoj också och den ser jag verkligen fram emot!


Tacksamhet

Är så tacksam för olika saker. (Jag har inte graderat dessa saker utan skrev bara hursomhelst)

* att jag har en familj
* att jag har vänner
* att jag har min församling
* att jag har haft en underbar sommar
* att jag har min fina M
* att jag har min tro
* att jag har nånstans att bo
* att jag har ett jobb där jag trivs

+ mycket annat såklart

Vad är du tacksam för?

Lite blandat då

Tisdag idag men det har känts som onsdag hela dan idag. Jaja onsdag imorrn och då slutar jag tidigt. Det gillar jag. Fast å andra sidan så börjar jag ju tidigt också då... Jajaja, man kan inte få allt. Eller det kanske man kan?
Sitter här framför TVn nu och kollar på Fångarna på fortet. Jag visste inte ens att det gick på TV nu igen, men det kanske det har gjort länge. Jag kommer ihåg att jag kollade på det när jag var liten, men det är ju länge sen nu. Fast Gunde är ju fortfarande med och det tror jag han var då också.

Helgen som var var jag och hälsade på hos Marcus igen. Det var kul! På fredagen såg vi en film som hette "The mechanics" Eller nåt sånt. Inte min nya favoritfilm kanske... Vi såg den med hans syrra och hennes man och DG :) Sen på lördagen sjöng de med kören på förmiddagen och jag satt med projektorn i knät och skötte den och försökte hålla den stadigt... Tur att man är proffs. Sen lärde jag mig också varför det kan vara bra att ha en kjol som är längre än knäna... Så fyllde Marcus år och vi firade det lite i deras stuga. MC-tur fick jag åka på också och det var skoj.

What can I say?

Öppnade idag på jobbet, trevligt trevligt! Men idag var det första gången ett barn kräktes på mig och det var ju mindre trevligt. Tur man har lite extrakläder på jobbet... Jaja det var inget magsjukegrejs, men ändå inte så trevligt kanske. Inget jag vill ska hända igen kan man lugnt säga.
Har tvättat idag! Så härligt att man kan hänga ut kläderna på tork fast man bor inne i samhället.

Jahapp :)

Tillbaka på jobb efter semester. Det är ju alltid så tråkigt när semestern tar slut. Ok, ja, jag har jobbat en hel vecka nu och visst kan det vara skönt att komma in i lite rutiner igen, men ledighet är ju alltid ledighet. Man borde ha mer semester egentligen tycker jag. Jaja det kommer semester igen nästa år, det är väl bara att längta dit. Hm... få se nu... det är väl typ "bara" 350 dagar kvar eller nåt så det är ju riktigt nära...
Nu låter det som att jag inte trivs på jobbet eller så, men det gör jag verkligen. Så roligt att träffa alla barn igen och dra igång med terminen och verksamheten igen. Kul med en och annan ny kollega också...

Helgen var toppen. Marcus var och hälsade på hos mig och vi var bland annat och lyssnade på Bengt Johansson på fredagkvällen, det var nice! Tog även med och visade honom Öregrund, känns som ett "måste" :)

En sak som är rolig... eller ja, inte kul kanske, men bra. Jag har hämtat min tavla på ramverkstan så nu sitter den på väggen. Jag köpte en oljemålning när jag var i Guatemala och det blev riktigt snyggt med ramen jag köpte så nu sitter den ovanför soffan :) Så roligt med ett minne på väggen därifrån. Och fin är den också!

Äntligen hemma!

Alltså det är bra kul att vara borta när man har semester, men jag måste säga att det känns otroligt skönt att vara hemma igen. Sova i sin egen säng, ha sina egna saker omkring sig, slippa leva i en väska osv. Ni vet hur det är. Men jag har haft två så bra veckor. Först var jag på sportveckan på Löttorps camping och det var en toppenvecka! Vädret var inte på topp hela tiden, men det var folket, mötena, vårt program och barnen. :)
Sen åkte jag och två till vidare till vårt läger och den veckan har varit helt toppen. Där har ALLT varit på topp! Gemenskapen, folket, studium, andakter, lovsångsstunder, ja till och med vädret! :) Tack alla för en underbar vecka!

RSS 2.0