Bävervägen

Ett tillägg till gårdagens inlägg. När jag åkte hem från Storuman så åkte jag en väg med ett ganska roligt namn. Vägen heter Bävervägen! Jag trodde att det var ett skämt när de pratade om det, men det visade sig ju att det inte var det... Jaja kul att veta va?!
Idag har det varit en dag av lite förberedelser. Har tvättat, packat, förberett kvällens ungdomssamling och pratat i telefon. Imorrn (eller ja, i natt) drar jag till Öland för att vara där en vecka på sportveckan. Tror man kan kolla på sportveckan.se om man vill läsa mer om det. I alla fall ska det bli riktigt roligt! Hoppas alla får en bra vecka!

Hemma igen

I söndags åkte jag norrut - till Storuman om ni har koll på vart det ligger. Jag flög till Lycksele flygplats och där blev jag hämtad. Väl på plats åkte vi ut till Rönnäs, till deras stuga och jag måste säga att det är så otroligt vackert där. Stugan ligger precis vid vattnet och bara det är ju fint!
Jag testade en ny sak som jag aldrig gjort förut: i onsdags körde jag jetski. Riktigt roligt var det, men jag ska väl erkänna att jag var riktigt nervös först. Men det gick bra.
I onsdags var det min sista dag där. På kvällen var det en som sa: "Ska du åka hem? Jag trodde att du skulle stanna." Jag hade ju såklart gärna stannat några dagar till, men nu är jag bara hemma och mellanlandar lite för att tvätta och så. Imorrn drar jag vidare till Öland och sportveckan, ska bli riktigt skoj!
Igår när jag kom till Uppsala stannade jag till lite där och var på bio. Nu har jag äntligen sett Harry Potter och den var så bra.

:)

Vilken bra semestervecka! Jag är alltså inne på min första semestervecka nu och det är så sköööööönt med semester. Bara det här att man inte behöver följa massor med tider är så skönt. I måndags åkte jag på en kryssning till Tallin och kom tillbaka igår. Det var nice. Rätt bra väder, det blåste inte och det är ju en fördel. Jag kan ju komma ihåg andra resor när det har blåst en hel del och det var skönt att den här inte var en sådan. Jag köpte inte så mycket på tax-free-shoppen, lite godis bara. M&M, de är riktigt goda de. Så om ni vill ha lite får ni komma hit innan de tar slut.

Julklapp

Vilken dag! Idag var vi på en annan förskola och hälsade på med barnen. Riktigt skoj var det. Sånt borde man kanske göra lite oftare, men det är ju så mycket lättare när man bara har några få barn att åka med... Kanske då det behövs lite också. I alla fall: roligt för barnen och roligt för oss som jobbar!
Sen var jag in till Uppsala och gjorde lite ärenden, men det bästa var att hälsa på hos mormor! Det var länge sen sist och hon blev glad över att jag kom. En av mina kusiner var där också och det var trevligt. Vi fick lite skinkpaj så då ordnade det sig ju med mat även idag. Haha idag fick jag även en julklapp - inte illa. En julklapp mitt i sommaren, det händer ju inte så ofta. Men det var en julklapp från mormor för jag var ju i Guatemala på julen förra året. Värmen har kommit tillbaka också och det är skönt! Imorrn är det sista arbetsdagen och sen är det dags för semester - så skönt!

Toppen!

Alltså jag måste bara säga att jag hade en sån bra kväll igår. Dagen gick superlångsamt... jobbar bara den här veckan och sen är det äntligen semester. Jag tror att det förklarar saken. Sen på kvällen skulle jag leda lovsången på församlingens bön- och lovsångskväll och jag var bara så otaggad som man nånsin kan bli. Satte mig för att förbereda och kände bara att "nää - jag vill inte". Men bön kan göra sån stor skillnad. En kompis till mig och jag själv bad och så gick det bara toppenbra. I övrigt så var det en jättebra kväll. Tror vi satt närmre 60 pers i ett vardagsrum och det kändes på värmen vill jag lova.

RSS 2.0