Snart flyttar vi!

Wiiiiiiiiiiiiiiii! Den här veckan flyttar vi till vårt nya hus. Så vi roar oss med att packa, packa, packa och ja just det, packa! :) Eller ja, vi tar det rätt lugnt. Men det ska bli spännande att få flytta till ett hus, vårt hus!

fiiin

Här är vår fina hibiskus :) Marcus köpte den i augusti och den har blommat konstant sen dess, bra köp!!




Less!

Har varit hemma två dagar från jobbet och varit sjuk och oj så less jag är på det. Det ska bli riktigt skönt att jobba imorrn även om jag börjar kl 6 på morgonen... :P
 
Har pratat med en kompis i telefon idag i alla fall. Riktigt roligt!! Å vad jag kan sakna folk ibland... folk hemifrån alltså :)

Snart är det helg!

Å så jag längtar efter helg nu. Jag har längtat sedan i söndags kväll... Inte för att jag ska göra nåt speciellt, men ändå. Och imorrn slutar jag halv två, nice nice nice!!!

:)

Har varit hos barnmorskan idag och mätt magen och lyssnat på hjärtljud :) Spännande! Det finns någon som lever därinne i alla fall...

Bra kväll!

Ikväll var jag en sväng på tjejkvällen på XL bygg. Det var kul! Jag fick veta en del som jag ville veta och så var jag med i en tävling, hoppas jag vinner ;)

Mm vad gott!

Idag har vi ätit våfflor med hjortronsylt och grädde. Mums säger jag bara! Sen har jag varit på zumba, ojoj vad jobbigt det var idag, men kul!
Var för övrigt på en trevlig församlingsfest i helgen, god mat och trevligt sällskap. Nu kör vi på och längtar efter nästa helg :)

RSS 2.0