Det är så tråkigt att hitta på rubriker

Sådär... nu är det tisdag kväll och snart dags att sova. Måste bara dela med mig av två bilder jag tog med mobilen idag på jobbet. Krokusarna är det full fart på nu och de är fina :) Så härligt med vår! Jag vet att jag tjatar om det, men jag tycker att det kan man få tjata om.

 Jaja jag vet att höstlöven ligger kvar, men är faktiskt inte jag som ska ta bort dem tror jag...

 Fint fint! Verkligen ett vårtecken!

Vår i all sin härlighet, men nu längtar jag tills på torsdag för då ska Mari, Johnny och jag bila upp till Storuman i min fina lilla Audi :) Får se hur det går. Men skoj ska det bli i alla fall. Och då får jag se skotern som Marcus har köpt och viktigast av allt såklart att jag får träffa Marcus :) Jag längtar ihjäl mig tror jag.

Ha tittat på Top Model Sverige ikväll... Så himla kul att titta på tycker jag. Tyvärr så åkte min favorit ut ikväll... Rebecka! Nu är det bara två tjejer kvar och nästa gång är det finalen. Ska bli kul att se vem som vinner.

Vilken söndag!

Alltså vilken toppendag! Först fint väder, så underbart. Idag åkte skinnjackan på, nice att kunna ha den igen. Nu är det verkligen våååååår!!!!!!!
Så övade vi med kören och det gick toppen! Och när vi sjöng på mötet så kändes det så himla bra och det var verkligen roligt. Vi är så många nu och vi sjunger så bra sånger så man blir glad bara av att tänka på det :)
Johan, Agneta, Grönis och jag spelade drama också. Som vanligt hade vi knappt öva någonting, men på nåt konstigt sätt så går det alltid bra ändå. :) Owe skriver bra manus :) Kul är det också!
Sen blev det en promenad i solskenet och sen tillbaka till kyrkan för att leda lovsång på Karismakvällen. Snacka om fullspäckad dag. Nu är jag supertrött och ska ta och sova. Jobb imorrn ju!

Yes!

Nu har jag sett den: Hungespelen! Äntligen! Som jag hade väntat på den filmen. Böckerna är ju så himla bra så jag hade så otroligt höga förväntningar. Och ja, filmen var bra! Den kan ju aldrig slå böckerna, men så är det väl jämt. Vissa stunder var det svårt att hålla tillbaka tårarna tyckte jag och några gånger ryckte jag till också. Bra film! Den kommer jag nog se igen, men förmodligen på dvd eller nåt. Kul att gå på bio med lillebror var det också. Det händer ju inte jätteofta tyvärr, men det här hade vi bokat in sedan länge.

Var så himla trött idag. Vi kom ju hem sent igår och så somnade jag inte direkt. Var en sväng till Öppen Hand idag och så tog jag en skön promenad. Härligt vårväder, det gillas starkt! Har sett en hel del tussilagon och nu började det väl bli dags att hålla utkik efter blåsipporna också antar jag :)

Idag plockade jag fram gitarren igen. Har spelat över en timme och det var riktigt kul vill jag lova. Så nu har jag lite ont i fingertopparna igen. Man ska alltid spela mycket så vänjer sig ju fingertopparna, men jag har helt enkelt inte haft lust. Hoppas det håller i sig igen nu.

Dags att sova snart. Ställa fram klockan och så imorrn ska vi sjunga med kören på gudstjänsten, ska bli grymt kul!

Vilken underbar dag!

Det har verkligen varit en fantastisk dag idag! Varmt väder igen och det är härligt! Solen har lyst på oss och vi var ute hela dagen på jobbet. Vi har utedag på torsdagar och idag var det superhärligt. Så åt vi mat ute och det gick finfint. Äntligen är det så pass varmt så att man kan göra det.
Sen på rasten gick jag en skön promenad och passade på att ringa en del samtal som jag behövde göra. Kändes fint! Jag såg även tussilago i ett dike och det var den första tussilagon jag såg i år. Det är säkert andra som har sett före mig, men jag har ju inte direkt letat efter dem.
På kvällen idag hade vi Smulkul. Vi var och hälsade på på Edinge kompis (en annan barngrupp) och när vi kom dit lekte vi först tidningsleken, sedan munkboll och till sist snappa näsduk. Sen gick vi in och fikade lite och lyssnade när Gustav läste Munken och Kulan. Den var bra...
Sen satt vi en sväng hemma hos Gunvor och planerade resten av våren på Smulkul. Kommer bli toppen! Men jag kommer missa de två nästa gångerna, men sen kan jag nog vara med på resten tror jag. Vi får se!

Har även sett massor av svanar idag, men det var lite för mörkt för att ta kort med mobilkameran. Den är ju inte jättebra i mörker kan man säga. Kanske blir nåt kort i dagsljus nån dag om inte svanarna hinner flyga vidare först.

Vårvarmt igen!

Nu är det sådär skönt ute igen. Solen skiner och det är rätt varmt. Jag har varit ute på en jättehärlig promenad i solskenet!
Fotade lite blommor idag med mobilen på gården på jobbet. Snödropparna har ju varit framme ett tag, men nu var krokusarna på väg upp också, så snart kommer även de att blomma. Det kommer bli fint! De brukar ju få vara ifred också... Får se hur det blir i år. Ikväll har vi personalmöte så snart ska jag tillbaka till jobbet igen... Men snart är det helg och fatta vad jag längtar tills på fredag. Då ska jag och Patric (lillebror) gå på bio och se Hungerspelen. Jag har väntat så länge på att se den så om den är dålig kommer jag bli sur... :)


 Snödropparna framme! Det sitter även en fjäril på dem så nu är det väl ändå vår? :)



 Krokusarna på väg upp!


Tidig morgon

Fy vad trött jag är! Ibland skulle det vara så skönt att inte behöva gå upp. Speciellt inte såhär tidigt. Men jag börjar jobba om en halvtimme så jag har ju inget val. Men trött är jag!

M var här i helgen. I lördags var vi inne i Uppsala nästan hela dagen. Vi åt på ett "hak" i Årsta och det stod en rätt rolig sak på menyn... Man kunde äta nåt slags kött och så skulle det nog stå med stekpotatis, men de hade kastat om bokstäverna lite så det stod med "sketpotatis" haha!
Sen så såg vi Maria Montazani eller hur det nu stavas. Hon var inne på nån affär och det var rätt lång kö in dit.

Igår gjorde vi några barnintervjuer på jobbet inför utvecklingssamtal. Barn kan verkligen säga roliga saker. Ett barn sa att hon brukar se på Melodifestivalen på TV och att han som spelar med tuttarna är bäst. Hon menade Ulrik Munter med munspelet... Hahaha! Ibland är det svårt att hålla sig för skratt.

Nä nu ska jag väl göra mig i ordning för att åka till jobbet...

Lite allt och inget

Dags för ett nytt inlägg såg jag. Sista jag skrev var i fredags. Jaja, det är nog ingen panik för det här, det är ju bara ett tidsfördriv. :)

Helgen behöver jag väl inte orda så mycket om förutom att det var fantastiskt väder, melodifestival (med en bra låt som vann) och kul kortspel sen rätt sent efter det! Inte för att jag vann, men kul var det.

Ny vecka igen och halva arbetsveckan har snart gått, helt jätteskönt måste jag säga. Har hunnit med att göra en hel del bra på jobbet. Ibland känns det bara så bra!
I måndags kväll hade vi en kurs för styrelsen och huvudmannaansvar och den var jättebra. Blir intressant med nästa styrelsemöte tycker jag.

Har varit jätteduktig och städat massor idag och gjort mig av med en del saker som jag inte behöver längre. Fint med vår secondhandbutik Öppen Hand där man kan lämna sånt som man inte vill ha längre och så slipper man bara kasta bort det. Det är bra återvinning det och miljövänligt nog så att alla ska känna sig nöjda med :)

Nu ska jag läsa lite innan jag sover, så nu orkar jag inte skriva mer.

Freeeeeeeeeeeeeedag

Å vad skönt med fredag. Är så himla trött bara.
Åkte hem en sväng till Ewis och Mattias och hade med mig lite godis. Blev poppis hos deras barn vill jag lova.
Var så längse sen jag var hos dem så jag kommer inte ens ihåg när det var sist. Men jag hoppas att det inte kommer dröja så länge igen.
Vi tittade lite på "Minuten", rätt kul.
Det här kommer bli en slöhelg och det känns rätt skönt. Men det hade ju varit roligare att träffa min fina Marcus förstås.

Körövning

Hej igen!

Onsdag igen. Jag tyckte att det var måndags nyss. Dagarna bara flyger förbi, men inte mig emot, tvärtom.
Idag har jag varit på kommunmöte och 3F-möte. Det är möten för förskolechefer om ni undrar ;)
Sen var jag och lunchade med min ena moster, riktigt trevligt. Det blev ris och kyckling med teryakisås (stavade jag rätt?) Gott var det i alla fall!

Efter det har jag grejat lite. Fixade iordning det jag skulle tvätta ikväll, men så gick jag ner i tvättstugan och då var det tydligen igår jag ha tvättat... Jaja fin koll jag har, håller ni inte med om det? Men men, det är ju oftast gott om lediga tvättider här så jag bokade in en ny tid den här veckan. Behöver verkligen tvätta nu...

Sen var jag på körövning! Det var roligt! Jag tycker det är så kul med körövningarna vi har. Skönt att vi har varje vecka :) Så onsdagar är en bra dag för mig. Först slutar jag alltid klockan 13 och så är det körövning :) En dag att se fram emot med andra ord.
Matlida och jag var på skivstångspass efter det. Skivstång och intervaller. Och ja, det är lika jobbigt som det låter, men det känns som att det ger resultat i alla fall. Jag orkade mer idag än sist och det är ju ett gott tecken. Beach 2020 here we come eller nåt sånt!

Nu sitter jag här i min säng med datorn i knät. Orkar inte göra nåt mer idag och ska snart sova. Ska bara se om Marcus kanske får för sig att logga in en sväng på skype och prata... :)

Sov gott och ha en bra dag imorrn!

Bad igen!

Tjoho!

Ikväll var vi och badade med Smulkul. Vi åkte till Gimo tillsammans med Edinge Kompis. Kul kul. Kvällen innebar att jag hade ett gäng barn där som försökte få ner mig från en sån där rund grej som så lätt snurrar runt när man sitter på den. Haha bra träning kanske vad vet jag, men kul var det i alla fall.

På lördag är det final i Melodifestivalen och jag har inte ens nån aning om vilken låt jag håller på. Har ju bara sett en deltävling och bara lite på anda chansen. Jaja egentligen kvittar det ju.

Nu ska jag pussla lite... Håller på med ett 1000-bitarspussel och börjar närma mig slutet. Kanske bara 200 bitar kvar eller 300. Jag orkar inte räkna dem i alla fall.

Norrlandshelg :)

Halloj halloj!
Nu har jag precis kommit hem från Norrland, Storuman närmare bestämt.
Flög dit i fredags och då skulle jag flyga till Lycksele. De hade gjort om flygrutten så vi flög först ända till Arvidsjaur och sen tillbaka till Lycksele... smidigt, eller inte... Så jag har varit i Arvidsjaur i helgen. Haha jag måste nog kika på en karta så att jag förstår vart jag har varit. Det var ju länge sen man läste kartgeografi i skolan... :)
Tanken var att jag och Marcus skulle gå på marknaden där, var tydligen en jättestor marknad. Men mitt plan var sent (som vanligt typ) så det blev inget av med det. Tur att jag hade en bok med mig att läsa på planet, det är ju räddningen... Men Fia (Marcus syrra) hade hunnit gå en hel del på marknaden och Marcus hade väl varit där en sväng han med. Så vi gjorde ett besök på det berömda Dollar Store. Där kunde man handla allt möjligt som man behöver och inte behöver.
På lördagen drog vi iväg ett gäng till ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. Vi åkte skoter och Marcus och jag turades om att köra. Det är jobbigt att köra skoter måste jag säga. Kommer nog få en grym träningsvärk, men det är det värt. Gastummen får jag nog ont i också :P I alla fall, nog klagat. Väl där så gjorde vi upp eld och gjorde klämmackor på elden och drack varm choklad. Vissa åkte bob nerför backen med. Så kom två av Marcus vänner och då åkte vi med dem en sväng upp på en topp. Fin utsikt därifrån måste jag säga. Sen när vi skulle ner trodde jag att han skulle köra samma väg tillbaka, men då körde han utför och det var superbrant. Jag trodde inte ens att det skulle gå att köra där och att vi skulle ramla ner (ner kommer man alltid...) men det gick bra. Jag lär väl mig det här snart kanske... Jag är ju inte direkt född på en skoter :P
På kvällen sen var vi hem en sväng till Rebecca och Lars och lilla Pauline. Hon hade dock hunnit somna när vi kom. Vi kikade lite på Andra chansen och jag kan inte fatta hur Flink kunde vinna över Sean Banan. Hans låt och uppträdande var ju i alla fall roligt.

Idag drog vi ut med skotrarna igen. Den här gången åkte vi till nåt som hette nåt med träsk tror jag. Svårt att komma ihåg. Där såg det väl ut ungefär som igår. Några pimplade lite och Rebecca fick två abborrar. Strålande sol har det varit hela helgen och det var nice. Lite kallare idag, men det funkade bra i alla fall.
Sen var ju jag tvungen att åka hem och det kändes supertråkigt. Hade ju varit kul att vara kvar lite längre för en helg går så himla snabbt. Men men, det är ju så det är så det är bara att gilla läget som det så fint heter.

Här hemma är det ju nästan ingen snö och det är ju härligt det också. Heja våren!!

Smulkul

Idag har vi haft utedag på jobbet. Vi hade tänkt att vi skulle grilla korv ute, men solen kikade aldrig fram och det var för kallt då tyckte vi så vi åt korv inne i vår samlingsring istället. :) Barnen var lika glada för det tror jag. Men ute hann vi med en hel del. Vi hackade bort en del is och det känns fint. Vi hjälper våren lite... Och den är på väg och det känns härligt, bara härligt!!

Sen efter jobbet har jag varit på Smulkul. Idag var det tv-spelskväll och vi spelade nåt som hette Kinect Adventures tror jag. Rätt kul!

Nu i helgen blir det att åka till Storuman :) Ha en bra helg alla, det ska jag ha!!

RSS 2.0