Yes!

Nu har jag sett den: Hungespelen! Äntligen! Som jag hade väntat på den filmen. Böckerna är ju så himla bra så jag hade så otroligt höga förväntningar. Och ja, filmen var bra! Den kan ju aldrig slå böckerna, men så är det väl jämt. Vissa stunder var det svårt att hålla tillbaka tårarna tyckte jag och några gånger ryckte jag till också. Bra film! Den kommer jag nog se igen, men förmodligen på dvd eller nåt. Kul att gå på bio med lillebror var det också. Det händer ju inte jätteofta tyvärr, men det här hade vi bokat in sedan länge.

Var så himla trött idag. Vi kom ju hem sent igår och så somnade jag inte direkt. Var en sväng till Öppen Hand idag och så tog jag en skön promenad. Härligt vårväder, det gillas starkt! Har sett en hel del tussilagon och nu började det väl bli dags att hålla utkik efter blåsipporna också antar jag :)

Idag plockade jag fram gitarren igen. Har spelat över en timme och det var riktigt kul vill jag lova. Så nu har jag lite ont i fingertopparna igen. Man ska alltid spela mycket så vänjer sig ju fingertopparna, men jag har helt enkelt inte haft lust. Hoppas det håller i sig igen nu.

Dags att sova snart. Ställa fram klockan och så imorrn ska vi sjunga med kören på gudstjänsten, ska bli grymt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0