Jobba och ringa

Det är ungefär det min dag har gått ut på. Men jag har väl fått en hel del gjort antar jag, kanske...
Men det är inte alltid kul att prata i telefon. Jag är nog ingen såndär "långpratare" egentligen, men det beror väl förstås på vem man pratar med ;)
Nu längtar jag efter att sova, men än dröjer det lite.
Jag måste säga att det är så grymt skönt att man bara jobbar fyra dagar den här veckan. Så borde man egenltigen ha det jämt :) Kanske nåt att tänka på :)

Jaaaaaaaaaaaaaa!

Hon vann!! Hurra hurra hurra!
För er som undrar så pratar jag om Top Model Sverige :)
 
 

Fisketävling

Idag har vi varit på fisketävling i Stensele. Vi fick ingen fisk och vi vann inget pris, men solen sken nästan hela tiden.

Sen hem och åt tacos och så iväg på kvällsmöte. :)

Efter det såg vi Conan Barbaren - lite för blodig för mig dock...


Bilstäd och lite annat

Idag orkade jag inte med att se min bil så stökig inuti. Det var massor av godispapper i den efter att nån (!) ätit massor med godis när vi åkte ner till Alunda. Men nu är den i alla fall städad, men fortfarande inte ren. Jag får vänta på lite mildare väder så jag kan tvätta den. Så just nu har jag nog Storumans smutsigaste bil, men men, nån ska ju ha det också... :)
Har varit på zumba ikväll, jobbigt för axlarna idag. Snart blir det kvällsfika och det ska bli gott!
Imorrn är det redan torsdag och så är det helg. Den här veckan har faktiskt gått väldigt fort hitills! Jag längtar tills imorrn för då börjar det igen :) Klockan 21, så stör mig inte då ;)

Alundahelgen

Ja i helgen så var vi i Alunda igen. Eller igen och igen, det var väl egentligen länge sen. Jag på julen och jag och Marcus i september så det var ju på tiden att det blev av igen kan man säga. En sån här helg går bara så försvinnande fort. Man kanske borde förlänga helger med nån dag till, vad tror ni om det?
Vi hann i alla fall med väldigt mycket. Vi bodde som vanligt hos Mattias och Sara, alltid lika trevligt. Sen så hade vi några saker inplanerade och så hann vi med att shoppa lite och titta på mammas nyrenoverade badrum. Vi hann vara en sväng i kyrkan också, men vi var tvungna att sticka iväg innan det var slut. Tanken var väl att vi inte skulla komma hem så sent. Vi stannade vid Birsta och tittade i lite fler affärer, bland annat Ittala Outlet, där har de fina grejer vill jag lova :) Sen spontanåkte vi förbi Johan och Maja och hälsade på lite snabbt och tittade på nyfödda lillkillen och fikade. Kul att träffa dem, det var så länge sen. Vi kom hem supersent, eller ja, typ klockan 23 och vi var rätt trötta då kan man säga. Men vi såg norrsken på vägen hem och jag blev superglad över det :) :)

Onsdag idag!

Å vad jag längtar efter att den här veckan ska gå lite snabbare. På fredag åker vi ner till Alunda och det ska bli så nice nice nice!! Ser fram emot det och hoppas att det blir jättetråkigt väder här uppe. Nejdå... hoppas det blir bra väder så alla kan åka ut på skotrarna och ha det härligt...

Mina helger

Mina helger består nu till stor del av skoterkörning, soligt väder, klämmackor, grillad hamburgare, varm choklad, en hel del snö (men jag äter den inte), nygräddade våfflor ute, gå i kyrkan, skoterkörning igen, umgås m trevliga människor - jag gillart!!!


Livet leker!

Alltså ibland känns allt bara så himla bra och så känner jag det just nu. Det har varit vackert väder och soligt i flera dagar nu och det är ju jätteskönt! Idag har vi varit ute och grillat hamburgare till lunch på jobbet och så har vi i stort sett varit ute hela dagen, nice!! Middag blev tacobuffé på Hotellet, nice nice, gott gott!

Härlig söndag!!

Vi började dagen med att titta på Vasaloppet på tv. Sen gick vi på möte på kyrkan. Efter det drog vi ut på skotrarna, gjorde en klämmacka och grillade falukorv. :) en person hade ett mycket speciellt sätt att äta ost... Sen middag på Kitas och så iväg till gymmet.
Här kommer några bilder.


.

Igår snöade det en massa - bra tycker jag. Ska det ändå vara snö så kan det vara rejält med det. Marcus byggde en ramp till chevan och jag tog en promenad till Petra. Sen blev det mat hos Barbro och så godisköp inför Melodifestivalen. Magnus var här och tittade med. Pausunderhållningen var så tråkig igår, men men de kanske hade slut på idéer..


Norrsken

Igår kväll messade Petra mig och skrev att jag skulle skynda mig ut om jag ville se norrsken. Så jag sprang ut och där var det :) så igår såg jag norrsken. Inte jättestarkt, men ändå :)


RSS 2.0